Dranghekken verhuur

Huur bij ons uw dranghekken

Bij de Tentoonstellingsvereniging Oostermoer hebben wij volop dranghekken. Buiten onze eigen activiteiten om verhuren wij die voor een mooie prijs. Zo steunt u het Oostermoer en bovendien is uw evenement een stuk veiliger. Wij hebben de beschikking over in totaal 225 dranghekken.

oostermoer-spandoek-dranghek-verhuur

Veilig transport van de dranghekken.

Om het vervoer van deze dranghekken van en naar uw evenement ook veilig te laten verlopen heeft de Tentoonstellingsvereniging hiervoor een drietal goed geoutilleerde landbouwwagens aangeschaft. De wagens voldoen aan alle eisen die hiervoor vandaag de dag gelden. Er is daarbij vooral gelet op het gemakkelijk laden en lossen van de hekken op de wagens. Met behulp van slechts enkele mensen kunt u de dranghekken eenvoudig op de juiste plaats neerzetten. Allerlei verenigingen en evenementen hebben hier al gebruik van gemaakt.

Wat kost het?

De landbouwwagens kunnen door u worden opgehaald of tegen een geringe vergoeding door ons worden gebracht. De dranghekken worden per evenement verhuurd voor een prijs van € 1,50 per stuk met een maximale duur van vijf dagen.

Meer informatie of bestellen.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Jaap Hadderingh op 06-50206859.

Winkelwagen0
There are no products in the cart!
Verder met winkelen
0