Eerste tickets al verkocht

De artiesten voor de feestavonden zijn bekend gemaakt en de eerste tickets zijn al verkocht.

Op vrijdagavond 8 juli maken we van de Oostermoerfeesttent hét gezelligste Hollandse café met hulp van verschillende Nederlandstalige artiesten als Marco Schuitmaker, René Becker en Harten 10.

En op zaterdag 9 juli hebben we De Coronas. In een eigen decor met eigen originele animaties, maken zij live on the spot mash ups en spelen ze nummers soms net even in een andere stijl. Rock ’n’ Roll Animals, Crooners, Soul Divos & Reggae Rasta. Deze artiesten spelen alles! Met het publiek als belangrijkste instrument. Want, jullie hebben het voor het zeggen. De telefoonmachine is het kloppende hart van de Coronas-Show. Je beklimt gewoon de Telefoon Machine en vertelt de band en het publiek wat je wil horen. En laat je dan door de Coronas verrassen! Want ze spelen op zijn minst jouw muzikale wens, of misschien nóg mooier. En vind je die telefoon-machine allemaal gedoe? Dan kan je op je eigen telefoon de Coronas App gebruiken.

En of dat nog niet voldoende is…. Hebben we op deze avond als support act dé Helene Fisher look-a-like! Met een tribute aan deze Duitse Schlagerköningin, laat Natascha menig hart sneller kloppen. Bij die gedachte zijn wij al Atemlos!

Kaarten voor deze avonden zijn al te koop via EventreeWinkelwagen0
There are no products in the cart!
Verder met winkelen
0