Gieter cateraar verzorgt Oostermoerfeest

Van zondag 14 t/m zondag 21 juli vindt in Gieten het Oostermoerfeest 2019 plaats. Gedurende deze week vinden er zeer uiteenlopende activiteiten plaats.

De organiserende Stichting is een overeenkomst aangegaan met Teuben Evenementen Catering Deze Gieter onderneming gaat de catering verzorgen op het feestterrein naast het gemeentehuis. Daardoor wordt iedereen optimaal van een hapje en drankje voorzien is de overtuiging van de organisatie. De organisatie is zeer tevreden dat de catering wordt verzorgt door mensen uit het eigen dorp en uit het Oostermoergebied. ‘Het is toch prachtig dat een regionaal festijn zo ingevuld kan worden met mensen uit de regio’.

Dat Teuben deze uitdaging perfect gaat invullen staat vast. Teuben is een cateraar die er toe doet en ook veel grotere evenementen invult. De afgelopen 3 jaar was Teuben al betrokken bij het Oostermoerfeest in Zuidlaren, Borger en vorig jaar in Gasselternijveen. Eigenaar Wim Oldenhuizing van Teuben wilde ook graag in Gieten, het thuisdorp van zijn bedrijf, weer meedoen aan het Oostermoerfeest. Daarvoor zijn de handtekeningen afgelopen week gezet.

Oostermoerfeest voor iedereen
Het programma is zo opgezet dat er voor de gehele bevolking uit Gieten en omgeving interessante onderdelen zijn, net als voor de vele toeristen die op dat moment in de regio zijn. Het Oostermoerfeest is een goede mix van sport, spel, cultuur en feest.
Het totale programma is opgenomen op www.oostermoerfeest.nl . Wilt u op de hoogte blijven, bezoek dan regelmatig deze website.

Op de foto Roelf Kunst namens de organisatie van het Oostermoerfeest 2019 in Gieten en eigenaar Wim Oldenhuizing van Teuben Evenementen Catering ondertekenen de samenwerking. (foto Herman van Oost)