NIEUW: Heel Zuidlaren wandelt – Midnightwalk

Op dinsdag 11 juli als alle winkels de deuren al weer even gesloten hebben, de zon weer langzaam onder gaat en de schermer begint in te zetten, nemen wij jullie graag mee op een gezellige wandeltocht door Zuidlaren. 

Nieuw op het programma is de ‘De Midnightwalk’. Een unieke en afwisselende avondwandeling van ongeveer 5 km die door het mooie centrum van Zuidlaren en een aantal prachtig versierde en verlichte straten gaat. Het bijzondere van de Midnightwalk is dat het niet zomaar een wandeling is. In het centrum loop je namelijk niet alleen langs, maar ook zeker door diverse horecagelegenheden, winkels en andere verrassende panden. Al lopend door de avondlucht word je als deelnemer op verschillende locaties verrast door een diversiteit aan muziek, maar ook kunst en cultuur wat op vele manieren ingevuld wordt. Tijdens de wandeling worden er diverse lekkere versnaperingen aangeboden door de ondernemers.

Iedereen kan meelopen, jong en oud, sportief of ongetraind, alleen of met familie, vrienden of collega’s. Het wordt een mooie tocht voor iedereen. Saamhorigheid, gezelligheid en het (her) ontdekken van het mooie verlichte Zuidlaren staat voorop.

Heel Zuidlaren wandelt – De Midnightwalk staat gepland op dinsdag 11 juli. Start vanaf de Brink na de opening van het Oostermoerfeest, dit zal rond 21.30u zijn. De deelname is €6,- per persoon. Tickets kunnen besteld worden op deze website bij de button ‘programma’.Winkelwagen0
There are no products in the cart!
Verder met winkelen
0