NIEUW: Oostermoer Graveltour

NIEUW: Op zaterdag 15 juli zal de allereerste Oostermoer Graveltour plaatsvinden. Deze tocht leidt je langs de mooiste plekken die Oostermoer te bieden heeft. Tussen 09:00 en 10:00 uur kun je je melden bij de start in de tent op de Brink.  

Het Oostermoergebied beslaat zeven verschillende dorpen, namelijk Zuidlaren, Annen, Eext, Gieten, Gasselte, Gasselternijveen en Borger. We hebben een uitdagende route van 100 kilometer uitgezet die je langs alle zeven Oostermoerdorpen leidt. Deze tocht is gemaakt voor de gravelfiets, maar ook geschikt voor MTB.   

De route zal niet worden uitgepijlt. Maar uiterlijk twee dagen voor de tocht ontvang je een GPX van de route. Wanneer je je inschrijft op de dag zelf kun je d.m.v. het scannen van een QR code de route downloaden en op je fietscomputer zetten.  

Het inschrijfgeld voor de run bedraagt € 4,- bij voorinschrijving en € 5,- bij inschrijving in de tent op De Brink. Hier kun je pinnen en (gelieve gepast) contant betalen. Meld je gelijk aan voor deze prachtige rit via het inschrijfformulier op onze website onder de tab ‘programma’!

Graag tot zaterdag 15 juli in Zuidlaren! Winkelwagen0
There are no products in the cart!
Verder met winkelen
0