Oldtimer Tractoren Trekkertocht van het Oostermoer

Toeren met de Oldtimer Tractoren

Oldtimer Tractoren Trekker Toertocht HondsrugDe T.T.V. Oostermoer organiseert een Oldtimer Tractoren Trekkertocht, oftewel in het kort de Oldtimertoertocht. We gaan dan met een flink aantal oude tractoren een tocht maken in het organiserende Oostermoer-dorp en de omgeving.

De tocht is niet alleen leuk voor de rijders van de Oldtimer Tractoren Trekkertocht, maar ook voor het publiek. De trekkers zijn een feest van herkenning bij het wat oudere publiek, maar ook jongeren zijn altijd erg enthousiast.

Inmiddels houden wij het in 2023 voor de 6e keer. Het is ook een prachtig gezicht om zo’n sliert met oude trekkers door het landschap te zien tuffen.

Een tocht met oude tractoren

We starten ‘s morgens met koffie en wat lekkers erbij en daarna gaan de tractoren op pad. Net zoals voorgaande jaren is er een goede begeleiding van de Oostermoer organisatie.

De route start en eindigt in Zuidlaren.  Onderweg verzorgen wij de lunch en na terugkomst organiseren wij een hapje en een drankje voor de liefhebbers, zodat er voldoende gelegenheid is nog even na te praten.

  • Vanaf 09:00 is het terrein geopend en schenken wij koffie voor u.
  • Tussen 09:45 en 10:00 gaan we rijden
  • We verwachten tussen 16:00 en 16:30 terug te zijn in Zuidlaren.

Oldtimer Trekkertoertocht

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor slechts €22,50 per persoon kun je deelnemen met je Oldtimer trekker. Dit is inclusief de koffie, wat lekkers, een lunch en een drankje na afloop. En natuurlijk een mooie dag met de trekker vrienden in onze mooie provincie.

De deelname is op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor ongevallen, diefstal of schade aan jouw eigendommen. Het voertuig is in ieder geval WA verzekerd.

PS. Geef dit ook even door aan je oldtimer-kameraden? En voor meer informatie over oldtimer tractoren zie de startpagina.

Kosten

€22,50 per persoon.

De inschrijving is geopend.


 

Winkelwagen0
There are no products in the cart!
Verder met winkelen
0