Programma Oostermoerfeest 2022 zo goed als rond!

Het programma voor het Oostermoerfeest 2022 is zo goed als rond. Van 3 tot en met 10 juli wordt het Oostermoerfeest in Eext georganiseerd. Zowel de mensen van de Tentoonstellingsvereniging als van de plaatselijke Stichting Eext, Anderen en Eexterzandvoort zetten momenteel de puntjes op de i.

Daarbij is het programma van twee jaar geleden zoveel mogelijk overgenomen. Duidelijk is in ieder geval dat de activiteiten allemaal op of vanaf het evenemententerrein in Eext plaats vinden. Een mooi beschut, compact en vriendelijk terrein waar iedereen zich welkom voelt.

En ondanks de korte voorbereidingstijd zijn de buurten gewoon aan het klussen geslagen. Onder het mom ‘een Oostermoerfeest, zonder optocht is geen Oostermoerfeest’ zijn de meeste buurten in de weer om naast de straatversiering ook een versierde wagen te maken.

Daarnaast wordt nog druk geschreven aan een eenakter die opgevoerd wordt door spelers uit Eext, Anderen en Eexterzandvoort. En dan hebben we onder andere nog een pubquiz, vijfkamp, Oostermoerloop, boerentrekkertrek, midnightwalk, veulenkeuring en uiteraard een meedein- en meezingochtend en verschillende feestavonden.

Zodra de programmering rond is, lezen jullie dat hier.

Fotobijschrift: De Oostermoerkleuren prachtig gevat door Carin Martens Winkelwagen0
There are no products in the cart!
Verder met winkelen
0