Heel Zuidlaren drijft

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heel Zuidlaren drijft

15 juli 2023 | 13:30 - 15:00

Kom en doe mee met de leukste wedstrijd van het jaar! Op zaterdag 15 juli om 14:00 uur, transformeert de haven van Zuidlaren zich tot een levendig spektakel vol drijvende bootjes en gezelligheid. Heel Zuidlaren drijft is dé wedstrijd waar rubberbootjes en alles wat maar drijft samenkomt. Of je nu in een opblaasbare eenhoorn, op een sub of in een traditionele rubberboot stapt, het draait allemaal om plezier en creativiteit. 

De haven van Zuidlaren is deze middag hét domein voor vele tientallen opblaasboten! Op zich is het principe van het evenement simpel. Zoveel mogelijk rubberboten, opblaasbare zwembaden, luchtbedden etc. (als het maar van rubber c.q. plastic is) varen een route door de Vaart van Zuidlaren (bij Molen de Wachter). Een fantastisch kleurrijk plaatje levert dit op!

Wat kun je verwachten tijdens Heel Zuidlaren drijft? Een evenement vol verrassingen, spanning vermaak! Naast de spannende race zijn er tal van leuke en creatieve elementen. En ben jij het leukst verkleed in het thema ‘Verleden, heden en toekomst’, dan kun je ook daar een ludieke prijs voor winnen. Alle elementen die toegevoegd worden aan het kleurrijke plaatje en te maken hebben met het thema zijn welkom! Natuurlijk is ook DJ Bert aanwezig die voor de muzikale omlijsting zorgt.

Vergeet niet om je buurtgenoten te mobiliseren, want de buurt/straat met de meeste deelnemende bootjes wint een fantastisch barbecue pakket om samen van te genieten!

Deelname is gratis en vanaf 8 jaar en onder begeleiding van een volwassene. Het hebben van een zwemdiploma is verplicht!

Geef je nu op via onderstaand opgave formulier! 

Opgeven kan alleen via de laptop of pc.

Met jouw opgave ga je akkoord met dit reglement.

Deelname is mogelijk vanaf 8 jaar mits in bezit van een zwemdiploma (elke deelnemer moet een zwemdiploma hebben). Van de leeftijd 8 tot 12 moet er een begeleider mee doen.

Gegevens

Datum:
15 juli 2023
Tijd:
13:30 - 15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Haven Zuidlaren
Zuidlaren, Drenthe + Google Maps

Organisator

Stichting Oostermoer Zuidlaren
E-mail
zuidlaren@oostermoerfeest.nl
Bekijk de site van Organisator
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
Verder met winkelen
0