Optocht door Gieten

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Optocht door Gieten

18 juli 2019 | 17:30 - 19:30

De Oostermoer optocht gaat dwars door Gieten. Komt u ook?

De jurering van de optocht wordt georganiseerd door de Vijfkamp

Er is een jurering voorafgaand  aan de optocht en een tweede keuring als de praalwagens rijden. Er wordt gekeken naar het ontwerp de betekenis van de uitbeelding de afwerking. Er zijn diverse prijzen te winnen, waaronder naast de 1e, 2e en 3e prijs een ereprijs en de publieksprijs. En net als alle andere onderdelen gaat het hier ook weer voor punten voor de Vijfkamp Wisselbokaal en welke buurt, straat, vereniging of groep de mooiste praalwagen heeft gemaakt.

De Publieksprijs

Tijdens het Oostermoerfeest organiseert de Tentoonstellingsvereniging ‘Oostermoer’ de publieksjury per sms. Hiermee kan het publiek stemmen op de favoriete praalwagen tijdens de optocht op 19 juli 2018. De lijnen staan open van 16:00 tot het einde van de optocht.

Stem op uw favoriete wagen via SMS. Dat doet u door een SMS te sturen naar 3010 met de tekst WAGEN [spatie] WAGENNUMMER. Bijvoorbeeld WAGEN 15.

Deelname hieraan kost €0,35 per ontvangen bericht plus eventuele kosten van je provider. Het is geen abonnement! Je kunt onbeperkt stemmen. Voor meer informatie over deze dienst kun je contact opnemen met de organisatie via info@oostermoerfeest.nl

Gegevens

Datum:
18 juli 2019
Tijd:
17:30 - 19:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Feestterrein
Spiekersteeg Gieten, + Google Maps

Organisator

Stichting Oostermoer Gieten
E-mail:
gieten@oostermoerfeest.nl
Website:
www.oostermoerfeest.nl