Vijfkamp activiteiten voor inwoners Oostermoerdorpen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vijfkamp activiteiten voor inwoners Oostermoerdorpen

15 juli 2023 | 19:00 - 21:00

Tijdens de Oostermoer week gaan de inwoners van de dorpen Borger, Gieten, Gasselte/Gasselternijveen, Eext/Annen en Zuidlaren strijden om winnaar te worden van de Oostermoer Vijfkampbokaal. Vanuit elke regio zijn bestuursleden jaarlijks in de weer om een gevarieerd programma voor alle leeftijden te maken. Dit jaar is de 37e editie in Zuidlaren! 

Zaterdag 15 juli staat in het teken van heel Zuidlaren sport. Gedurende de dag zijn er diverse sportieve activiteiten waar aan deelgenomen kan worden door een ieder die dat leuk lijkt. Vanuit de Vijfkamp doen er deelnemers mee aan de Run van 10 km en aan de Ride, Run & Bike.  Kijk voor alle sportieve activiteiten naar het programma op deze site voor meer informatie. 

Aan het einde van de zaterdag sluiten we de sportieve activiteiten af met de Vijfkamp op en om de Brink in Zuidlaren. Vanaf 19.00 uur gaat de jeugd en volwassenen zich sterk maken voor een aantal landbouw gerelateerde spellen. Er wordt een krachtmeting gedaan met touwtrekken, hooivork darten, graan smieten en een verrassing spel.  

Kortom, een leuke, spannende strijd die voor veel vertier zorgt en waar veel publiek vanuit de hele Hondsrug bij aanwezig is. Dat wil je niet missen!

De regio die de meeste punten behaald neemt de Vijfkampbokaal in ontvangst tijdens de prijsuitreiking direct aansluitend na de laatste onderdelen.  

Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen bij de vijfkamp-onderdelen en uw regio aan te moedigen in de strijd voor het winnen van de bokaal. 

 

 

Gegevens

Datum:
15 juli 2023
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Feestterrein Zuidlaren
Zuidlaren, Drenthe Nederland + Google Maps

Organisator

T.T.V. Oostermoer
Telefoon
06-42094543
E-mail
contact@oostermoerfeest.nl
Bekijk de site van Organisator
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
Verder met winkelen
0