Contact

Neem gerust contact met ons op.

De tentoonstellingsvereniging Oostermoer bestaat uit een overkoepelende organisatie waarvan u hier rechts de contactgegevens aantreft. Onder de overkoepelende organisatie vallen zeven dorpen met elk hun eigen stichting en contactgegevens, die treft u aan op de pagina Alle Dorpen.

Direct maar regelen...

Via de homepage komt u terecht in het programma van het Oostermoer. Wilt u zich aanmelden als deelnemer aan een onderdeel van het programma of tickets kopen, dan kunt u naar het desbetreffende onderdeel gaan en daar de tickets bestellen en/of inschrijven.

Buurten, straten, optocht, deelnemers en tickets

Verder kunt u op de homepage via de button als buurt of straat zich inschrijven voor straatversiering, -verlichting en eventueel een boog en ook voor de optocht (dit kan ook voor andere groepen).

Kom in beeld bij circa 20.000 bezoekers van het Oostermoer

Als sponsor kunnen wij u een aantal interessante opties aanbieden, zodat u ook goed in beeld komt bij de enorme hoeveelheid bezoekers tijdens het Oostermoerfeest en via onze website en social media kanalen. Kijk vooral eens op onze sponsorpagina met bedrijven die dat (wellicht net als u) belangrijk vinden. Op deze pagina kunt u ook in contact komen met de afdeling sponsoring.

St. Oostermoerfeest Gieten

Oostermoer TTV

Vijfkamp Commissie

Voor pers en promotie

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van het Oostermoer? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.