Heel Zuidlaren bakt

Word jij de meester thuisbakker van het Oostermoerfeest Zuidlaren? Doe dan mee met Heel Zuidlaren Bakt. Trek je schort aan, zet je koksmuts op je hoofd en heb je pollepel in de aanslag. Want ook in 2023 staat DE bakwedstrijd weer op het programma van het Oostermoerfeest Zuidlaren!

Wij zijn opzoek naar de lekkerste, qua uiterlijk en combinatie van ingrediënten, de meest aansprekende taart van Zuidlaren en omstreken. Iedereen kan meedoen, jong, oud, man of vrouw. Koop je ingrediënten en bak thuis je taart. De taart moet een doorsnede hebben tussen de 20 en 26 cm verder zijn er geen beperkingen. Wees creatief, kies de lekkerste ingrediënten en pimp hem op. Kortom maak indruk op de jury!

Ga jij er vandoor met de titel thuisbakker van het Oostermoerfeest Zuidlaren? Geef je snel op via de button ‘programma’,  vul het opgaveformulier in en neem de spelregels door. Je levert je taart op dinsdag 11 juli tussen 15.00 en 16.00u in bij Bakkerij Hovius. Je mag niet bij de keuring aanwezig zijn.

Deelname is gratis, kosten voor de ingrediënten zijn voor eigen rekening.

De taarten worden gesneden en uitgedeeld tijdens de opening in de tent.

De prijsuitreiking van de beste thuisbakker van Oostermoerfeest Zuidlaren is tijdens de officiële opening. De opening is op De Brink in Zuidlaren en start om 19.30u op dinsdag 11 juli en we zouden het leuk vinden als je hierbij aanwezig bent om jouw juryrapport in ontvangst te nemen. Dit doe je natuurlijk niet helemaal voor niets. Elke deelnemer krijgt een goodiebag en de beste thuisbakker krijgt een geheel verzorgd diner voor 2 bij de Vlindertuin. Voor nu:

Bakkers klaar bakken maar!Winkelwagen0
There are no products in the cart!
Verder met winkelen
0