Heel Zuidlaren quizt – pubquiz

Denken jullie als team alles te weten over onderwerpen zoals films, tv, muziek, sport, reizen,  actualiteiten, maar ook over Zuidlaren en de Oostermoer? Doe dan vrijdagavond 14 juli om 19:30 uur mee aan de spannende, maar vooral gezellige pubquiz in feesttent ‘De Brink’. Tijdens deze avond zullen verschillende teams hun ’intellectuele spierballen’ laten zien en wordt er uitgevochten wie de allerslimsten zijn.

Je kunt als tweetal meespelen, maar het is natuurlijk nog veel leuker als je samen met vrienden, kennissen, buurtgenoten, collega’s een team vormt. Dit alles onder de bezielende leiding van onze quizmaster Ger Wierenga. Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen, denk bijvoorbeeld aan een zak met munten, te besteden in de feesttent tijdens één van de feestavonden of ander moment dat de bar geopend is! Inschrijven is mogelijk met teams van twee tot maximaal zes personen.

Het inschrijfgeld is € 5,- per persoon en dit is inclusief koude en warme hapjes. Maken jullie jezelf onsterfelijk als onbetwiste winnaar van Heel Zuidlaren Quizt Oostermoer 2023?

Verzin een leuke teamnaam en koop jullie tickets via www.oostermoerfeest.nl/programmaWinkelwagen0
There are no products in the cart!
Verder met winkelen
0